سن روسپیگری به ۱۴ سال رسیده است

.کمترین سن روسپی گری ۱۴ سالگی و بیشترین آن ۶۴ سالگی است که اولین تجربه جنسی نامشروع، اثرات مهمی بر گرایش آنان به این حرفه فراهم نموده است.

نشست کارگروه علمی زنان و مناسبات خانواده انجمن جامعه شناسی، عصر دیروز با موضوع «مشارکت اجتماعی در روسپیگری» و «بررسی گونه های تنهایی زنان» آغاز شد.

به گزارش « محبت نیوز» شبکه ایران زنان به نقل از خبرنگار مهرخانه ، در ابتدای جلسه دکتر عالیه شکربیگی اظهار داشت: پدیده روسپی گری به عنوان یک مسئله و معضل اجتماعی در جامعه ایران پدیدار شده است. نظریه پردازان بر این باورند که خانواده به عنوان یکی از عوامل اصلی موثر بر سن شروع روسپی گری، نقش مهمی را ایفا می نماید.

- فرار دختران، به افزایش روسپیگری دامن می زند

سپس دکتر رقیه بهاری به بیان مطالبی پیرامون این موضوع پرداخت و گفت: « افزایش شهر نشینی، مهاجرت و فرار دختران باعث پیچیدگی روابط انسان ها شده و به پیدایش پدیده ها و آسیب هایی از جمله روسپیگری دامن زده است.»

بهاری در ادامه به بیان نتایج پژوهش خود در حوزه زنان روسپی اشاره کرد و افزود: « در این پژوهش وضعیت معیشتی، خانوادگی، رفتاری و ... صد زن روسپی در استان های تهران، شیراز، اصفهان، کرمانشاه و گیلان از طریق پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفته است.»

به گفته این جامعه شناس بر اساس پژوهش حاضر کمترین سن روسپی گری ۱۴ سالگی و بیشترین آن ۶۴ سالگی است که اولین تجربه جنسی نامشروع، اثرات مهمی بر گرایش آنان به این حرفه فراهم نموده است.

وی انواع روسپیگری را در قالب روسپیگری خیابانی، اینترنتی، تلفنی، فامیلی و شبکه دوستان تعریف کرد.
ترک تحصیل دختران، زمینه گرایش به روسپیگری را فراهم می کند.

بهاری با اشاره به عوامل موثر بر روسپی گری گفت: «عدم تحصیلات والدین، وجود خشونت در خانواده، عدم مهر و محبت و امنیت در خانواده از جمله عواملی است که به فرار دختران و روسپی شدنشان می انجامد.
وی تصریح کرد: از میان این زنان، ۹۸ درصدشان هیچ حرفه ای نداشتند و تنها ۲ درصد به منشی گری یا آرایشگری تسلط داشتند. اغلب روسپی های متاهل، همسرانشان از طبقه کارگر بوده اند و ۸۷ درصد این زنان تحصیلات زیر دیپلم داشتند.»

به اعتقاد بهاری، جلوگیری از ترک تحصیل دختران، فراگیر شدن الگوی ارتباطی بدون خشونت، ارائه الگوهای درست تامین اجتماعی و الگوی سیستمی مددکاری که فرد را در کنار جامعه در نظر می گیرد، از جمله راهکارهایی هستند که روسپیگری در ایران را کاهش می دهد.

  • By mohabatnews.com
  • 1391/07/26

گروه

تازه های گفتار نظر ها

هدف این است كه نقش روحانیت را درجامعه کمرنگ کنند

هدف این است كه نقش روحانیت را درجامعه کمرنگ کنند

برخی معتقدند هدف این است که با روحانیت مبارزه کنند و نقش روحانیت را کمرنگ کنند. برخی می‌گویند هدف این...

جدال بر سر "شهید" خواندن غیر مسلمانان در ترکیه

جدال بر سر شهید خواندن غیر مسلمانان در ترکیه

دولت ترکیه قصد دارد از این پس تمامی سربازانی را که کشته می‌شوند اعم از مسلمان و غیر مسلمان 'شهید' بداند...

۱۰۰ چهره برتر سال ۲۰۱۲ مجله تایمز و توهین مستقیم به احمدی نژاد

۱۰۰ چهره برتر سال ۲۰۱۲ مجله تایمز و توهین مستقیم به احمدی نژاد

آقای احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور ایران، شاید مدت زیادی از ریاست شما و تخریب آبرو و حیثیت ایران و ایرانی باقی...

اهل‌سنت در کلان‌شهرها جرات اقامه نماز جماعت را ندارند

اهل‌سنت در کلان‌شهرها جرات اقامه نماز جماعت را ندارند

نامه‌های 'بی پاسخ' به رهبرمولوی عبدالحمید تاکنون بارها حکومت ایران را به 'جلوگیری از برگزاری نماز جماعت...