حاشیه‌هایی زیباتر از متن

.اکنون مردم و به ویژه جوانان خوب می‌دانند که وجود و حضور جناح مذهبی و اصول‌گرا و طرفداران دایمی آن‌ها، بخشی از واقعیات غیرقابل انکار جامعه‌ی ماست و ممکن است که در سال‌های اخیر به شدت از قدرت آن کاسته شده باشد اما از بین نرفته و نخواهد رفت.

دیدگاههای انعكاس یافته در این یادداشت نظرات شخصی نویسنده آن می باشد، اگر نقد و نظری بر این نوشته دارید می توانید برای ما ارسال نمائید.

« محبت نیوز» - انتخابات ریاست‌جمهوری دوره‌ی یازدهم در ایران حاشیه‌هایی داشت که به گمان گزارش نویس رادیو کوچه مهم‌تر از متن به نظر می‌رسد و آن را به روشنی نشان‌دهنده‌ی بالا رفتن میزان درک سیاسی و رشد فرهنگی مردم کشورمان دانست.

وی می افزاید ؛ یکی از نکات مهم، نوع برخورد مخالفان و موافقان شرکت در انتخابات با یکدیگر بود. شکل گفت‌وگوها و بحث و جدل‌ها در بیشتر موارد دوستانه بود و هر دو طرف ماجرا یعنی مشارکتی‌ها و تحریمی‌ها بیش از آن‌که به همدیگر تهمت زده و فحش و ناسزا بگویند تلاش داشتند، تا با دلیل و برهان حرف خود را به کرسی بنشانند. بخش جالب‌تر ماجرا این بود که نوع برخوردهای ایرانیان داخل کشور دوستانه‌تر از هم‌وطنانی بود که بیرون از ایران زندگی می‌کنند و به طور طبیعی از آن‌ها انتظار بیشتری می‌رفت که رفتارهای دموکراتیک‌تر داشته باشند و متاسفانه کمتر این‌گونه بود.

مشخصه‌ی مهم دیگر این دوره از انتخابات، بهره‌ی مردم از فضای به وجود آمده برای پیش بردن گفتمان‌های دیگری هم‌چون حقوق اقلیت‌های جنسی و حجاب اختیاری در سطح جامعه بود. شمار فراوانی از زنان ایرانی با شجاعت تمام بدون حجاب در شعبه‌های رای سفارت‌ها و نمایندگی‌های جمهوری‌اسلامی در خارج از کشور حاضر شدند و نه تنها رای خود را به صندوق ریختند بل‌که با عکس گرفتن از این رفتار مدنی خود و به اشتراک‌گذاردن آن در شبکه‌های اجتماعی سعی در ترویج این حرکت داشتند. موضوع جالب توجه دیگر هم‌یاری و هم‌کاری ایرانیان خارج از کشور برای کمک به هم‌وطنانی بود که تصمیم دارند، تا در انتخابات شرکت کنند. بسیاری از آن‌ها با پذیرایی از افرادی که از شهرهای کوچک خود را به شهرهای بزرگ می‌رساندند به خوبی نشان دادند که این توان بالقوه در وجود ما ایرانیان هم هست و اگر باز هم فرصتی پیش بیاید امکان شکوفا شدنش خواهد بود.

یکی از رفتارهایی که در دو دهه‌ی اخیر ضربات شدیدی به جنبش آزادی‌خواهانه‌ی مردم ایران وارد کرده تندروی و حداکثری کردن مطالبات دموکراتیک بوده است و یکی از تفاوت‌های اصلی گفتمان این دوره از انتخابات با دوره‌های پیشین حرکت به سمت حداقلی کردن آن‌هاست. اکنون مردم و به ویژه جوانان خوب می‌دانند که وجود و حضور جناح مذهبی و اصول‌گرا و طرفداران دایمی آن‌ها، بخشی از واقعیات غیرقابل انکار جامعه‌ی ماست و ممکن است که در سال‌های اخیر به شدت از قدرت آن کاسته شده باشد اما از بین نرفته و نخواهد رفت، پس نباید به صورتی حرکت کرد که سبب دامن زدن به خشم و نفرت از اصلاح‌طلبان در میان موافقان وضع موجود شد. تغییر، اتفاقی تدریجی و بطئی است و نیازمند به زمان و صبر و حوصله‌ی فراوان، و خوشبختانه نوع رفتار و واکنش‌های نسل جوان ما در انتخابات اخیر نشان داد که گویا تا اندازه‌ی زیادی این نکته‌ی اساسی را دریافته‌اند.

  • By mohabatnews.com
  • 1392/03/25

گروه

تازه های گفتار نظر ها

هدف این است كه نقش روحانیت را درجامعه کمرنگ کنند

هدف این است كه نقش روحانیت را درجامعه کمرنگ کنند

برخی معتقدند هدف این است که با روحانیت مبارزه کنند و نقش روحانیت را کمرنگ کنند. برخی می‌گویند هدف این...

جدال بر سر "شهید" خواندن غیر مسلمانان در ترکیه

جدال بر سر شهید خواندن غیر مسلمانان در ترکیه

دولت ترکیه قصد دارد از این پس تمامی سربازانی را که کشته می‌شوند اعم از مسلمان و غیر مسلمان 'شهید' بداند...

۱۰۰ چهره برتر سال ۲۰۱۲ مجله تایمز و توهین مستقیم به احمدی نژاد

۱۰۰ چهره برتر سال ۲۰۱۲ مجله تایمز و توهین مستقیم به احمدی نژاد

آقای احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور ایران، شاید مدت زیادی از ریاست شما و تخریب آبرو و حیثیت ایران و ایرانی باقی...

اهل‌سنت در کلان‌شهرها جرات اقامه نماز جماعت را ندارند

اهل‌سنت در کلان‌شهرها جرات اقامه نماز جماعت را ندارند

نامه‌های 'بی پاسخ' به رهبرمولوی عبدالحمید تاکنون بارها حکومت ایران را به 'جلوگیری از برگزاری نماز جماعت...