کلیسای انگلیکن برای اولین بار با انتصاب یک زن به مقام اسقفی موافقت کرد

.کلیسای انگلیکن آفریقای جنوبی در یک حرکت غیرمنتظره و بی سابقه برای اولین بار در قاره آفریقا ، با انتصاب یک زن به مقام اسقفی موافقت کرد.

به گزارش « محبت نیوز» واحد مرکزی خبر به نقل از آژانس خبری آفریقای جنوبی خبر داد، کلیسا انگلیکن اعلام کرد که خانم ˈالنا واموکویاˈ از کشور سوازیلند در دوشنبه گذشته به این مقام نایل شده است.

این اقدام کلیسای انگلیکن آفریقای جنوبی همزمان با بحث و گفت وگوها در انگلیس به منظور ارتقای زنان به مقام اسقفی صورت می گیرد.

خانم ˈالنا واموکویاˈ که پیشتر شهردار بوده است ، روز شنبه گذشته در شهر ˈمان زینی ˈ پایتخت اقتصادی کشور سوازیلند با حضور 3 هزار معتقد مسیحی، مراسم دعا برگزار کرده است.

براساس بیانیه کلیسای انگلیکن آفریقای جنوبی ، انتخاب این اسقف جدید، بدون توجه به رنگ پوست و یا ملت وی صورت گرفته است.

برای اولین بار در سال 1989 میلادی در آمریکا یک زن به مقام اسقفی کلیسای انگلیکن نایل آمد و پس از آن کشورهای استرالیا ، کانادا ، کوبا و نیوزیلند شاهد مجدد این اتفاق بودند .

در کشور انگلیستان نیز شورای 470 نفره تصمیم گیری کلیسای انگلیکن - موسوم به ˈسیندˈ نشستی چند روزه برای گفت وگو برای این موضوع برپا کرده است.

کلیسای انگلیکن که معمولن از آن به جماعت انگلیکن یاد میشود، عنوان رسمی کلیسای ملی انگلستان است که ریشه آن به سال 1534 میلادی باز می گردد.

دراین تاریخ کلیسای انگلیس از کلیسا کاتولیک رم جدا شد .

عنوان انگلیکن در مورد تمام کلیساهایی که سراسقف کانتربری را به عنوان رهبر معنوی کلیسا پذیرا باشند و به اصول ایمانی این کلیسا وفادار باشند به کار برده می شود.

امروزه کلیساهای ایرلند و ولز انگلیکن محسوب میشوند. همچنین کلیساهای ˈ اپیسکوپالˈ در کشورهای آمریکا ، اسکاتلند، برزیل، فیلیپین و پرتغال و نیز کلیساهای انگلیکن در کشورهای چون آفریقای جنوبی ، کانادا ، استرالیا، نیوزلند، غرب هند، اوگاندا، کنیا، میانمار، سودان، نیجریه و کره از جمله کلیساهایی هستند که رهبری سراسقف کانتربری را پذیرفته و تابع این کلیسا به شمار می آیند.

در حال حاضر امکان ارتقای کشیشان زن به مقام اسقفی، در حال حاضر باعث بروز تفرقه و اختلاف نظر جدی میان رهبران کلیسای انگلیکن انگلیس شده است .

برخلاف شاخه لیبرال کلیسای انگلیکن ، شاخه محافظه کار و سنتی و نیز شاخه انجیلی این کلیسا با این پیشنهادها بشدت مخالف هستند.

براساس آخرین آمارهای منتشره، این کلیسا در حدود 80 میلیون نفر در سراسر جهان پیرو دارد.

  • By mohabatnews.com
  • 1391/09/03

گروه

تازه های مسیحیت

مسیحیان و بودائیان خواستار ترویج اقتصاد عادلانه شدند

مسیحیان و بودائیان خواستار ترویج اقتصاد عادلانه شدند

مسیحیان و بودائیان طی دیداری در تایلند فراخوان مشترکی در رابطه با اقتصاد عادلانه با عنوان ' کلام مشترک...

بزرگترین مجسمه عیسی مسیح + عكس

بزرگترین مجسمه عیسی مسیح + عكس

بزرگترین مجسمه عیسی مسیح در شهر مرزی لهستان با آلمان نصب شد. ساختن این مجسمه 33 متری 5 سال طول کشید....

پاپ: مذاکره می تواند منتهی به صلح در خاورمیانه شود

پاپ: مذاکره می تواند منتهی به صلح در خاورمیانه شود

پاپ بندیکت شانزدهم بر اهمیت گفت و گو در خاورمیانه به عنوان راهی برای پایان دادن به درگیری های اسراییل...

شرط استعفا برای پاپ

شرط استعفا برای پاپ

وی در کتابي که اخيرا منتشر شده اعلام کرد که اگر از نظر جسماني و حتي معنوي نتواند کليسا را هدايت کند،...