جعل بنر و لوگوی سایت محبت نیوز در خبر سایت حکومتی ادیان نیوز
سایت خبری و مذهبی ادیان نیور که رسالت و وظیفه خود را مبارزه با ادیان غیر اسلامی بویژه مسیحیت می داند در اقدامی ساده لوحانه با کمک فوتوشاپ و جعل لوگو ، خبری را منتشر و آن را به سایت مسیحیان ایران 'محبت نیوز' نسبت داد.
به گزارش « محبت نیوز» سایت ادیان نیوز در خبری با عنوان «کارشناس شبکه محبت و سوء استفاده از مرگ مادرش» در (8 آبان 1392) با استناد به تصاویری که با کمک فوتوشاپ و جعل لوگو آن را منتسب به سایت «محبت نیوز» کرده، نوشته است که: «چندی پیش رسول ادبی، کارشناس شبکه مسیحی محبت، در اطلاعیه ای خبر فوت مادرش را به دوستان خود اعلام کرد و ضمن تشکر از کسانی که برای سلامتی مادرش دعا کرده بودند گفته تشکر از همه شما که برای مادر من در دعا بودید اما اراده خداوند بر این بود که نزد او در آسمان باشد و این فیض نیز شامل مادرمان شد که با ایمان به مسیح و انجیل او چشم از این جهان برداشت».
به ادعای سایت ادیان نیوز که مقابله با ادیان غیر اسلامی و غیرشیعی را از جمله اهداف خود می داند، مسیحی بودن مادر این کشیش با واکنش اقوام و خویشاوندان رسول ادبی رو به رو شده و عده زیادی به صفحه فیسبوک وی آمدند و ادعا وی را دروغ خوانده و گفتند همه اقوام می دانند مادر ایشان تا لحظه پایان عمرش مسلمان بوده و رسول ادبی را متهم کردند که این اتفاق را دستاویزی برای ترویج مسیحیت قرار داده است.
سایت «محبت نیوز» انتشار هرگونه خبر در خصوص رسول ادبی را تکذیب و اعلام می کند که تاکنون چنین خبری در مورد ایشان منتشر نکرده است. اما یاد آور می شود این قبیل جعل اخبار که سابقه طولانی در رسانههای جمهوری اسلامی حتی خبرگزاریهای رسمی از جمله فارس و ادیان نیوز و جام نیوز دارد تنها به جهت ایجاد دادن ارزش خبری به شایعات منتشر شده بوده و فاقد وجاهت و شرافت خبری است. این قبیل سایت ها از جمله ادیان نیوز که خود را اولین سایت خبری تحلیلی تخصصی ادیان و مذاهب می پندارد حتی به حوزه خانوادگی افراد وارد شده و با ایجاد شایعات و هجویات کذب به دنبال سیاه نمایی و جریان سازی هستند.
از سوی دیگر در خصوص مسائل فنی باید اضافه کرد که گردانندگان این سایت کاملن غیرحرفهای و مبتدیانه اقدام به جعل بنر، لوگو و فونت سایت محبت نیوز کردند، طوری که در همان نگاه نخست جعلی بودن تصاویر، تیتر و متن خبر کاملن به چشم می خورد که البته نشانی از سطح شعور و توان تشخیص مخاطبان این سایت است که ساده لوحانه اخبار جعلی را با سندهای جعلی باور می کنند.
- عکس زیر منتشر شده در سایت ادیان نیوز -خبری که هیچوقت در محبت نیوز منتشر نشده است ( استفاده از جعل بنر و فتو شاپ)
- By mohabatnews.com
- 1392/08/08