سرنوشت مبهم زن هندو در ازدواج اجباری اسلامی

.
پرونده دختر هندوی پاکستانی، رینکل کوماری، خشم هندوها را برانگیخته است که می‌گویند مسلمانان دختران هندو را راحت نمی‌گذارند.

سرنوشت زن هندوی پاکستانی که ادعا می‌کند دزدیده شده، به اجبار مسلمان شده و به عقد یک نفر درآمده، این هفته، پس از هفته‌ها کارزار، توسط اقلیت هندوی کشور در دیوان عالی روشن می‌شود.

به گزارش «محبت نیوز»، شهرزاد به نقل از سایت گاردین می نویسد، پرونده 'رینکل کوماری' 19 ساله خشم هندوهای شهر کوچک جنوبی پاکستان را برانگیخت، جایی که رهبران هندو مسلمانان را متهم می‌کنند به دختران هندوی واقع در سن ازدواج حمله می‌کنند.

برخی مدعی‌اند چنین پرونده‌هایی موجب مهاجرت دائم اقلیت هندونشین می‌شود، زیرا که خانواده‌ها ترجیح می‌دهند به کشور هندوستان مهاجرت کنند.

روز دوشنبه، در اولین جلسه دادگاه، دیوان عالی اسلام آباد خواهد کوشید اصل قضیه را روشن کند.

مسلمانان شهر که از حمایت سیاستمداران قدرتمند محلی برخوردارند، می‌گویند کوماری روز 24 فوریه آزادانه مسلمان شد تا با همسایه‌اش، نوید شاه، ازدواج کند. اما پدرش کوماری، معلم یک دبستان، مصر است که او نیمه شب از خانه‌اش در 'میرپور مارتلو'، واقع در استان سند، دزدیده شده است.

راج کومار، عموی دختر، می‌گوید: 'این آدم‌ها یک دختر خوشگل هندو می‌بینند و دست از سرش برنمی‌دارند. 15 روز نوید شاه جلوی خانه رینکل داد و بیداد می‌کرد و می‌گفت تنها برادرش را خواهد کشت.'

این پرونده حمایت اعضای مجلس را به خود جلب کرده و توجه گسترده رسانه‌های پاکستان را برانگیخته است. رینکل 'فقط به دلیل هوی و هوس و شهوت' ربوده شده است.

در تمام مدت این جار و جنجال، به زحمت صدایی از رینکل درآمد؛ هرچند هر دو طرف می‌گویند که او به روشنی از ادعای آن‌ها دفاع کرده است.

خانواده‌اش می‌گویند ماه پیش که اولین بار در دادگاه ظاهر شد، گریان گفت که مجبور شده مسلمان شود و می‌خواهد نزد خانواده‌اش بازگردد. اما دادگاه اظهاراتش را ثبت نکرد و بعد از آن که صدها مسلمان معترض دادگاه را در محاصره گرفتند، حکم بازداشت او را صادر کرد.

در جلسات بعد – که خانواده می‌گوید اجازه نداشته اند در آن‌ها شرکت کنند – کوماری گفته است که آزادانه مسلمان شده است.

بر اثر تنش‌های شدیدی که این پرونده به وجود آورده است، اقلیت هندو فقط با تظاهرات، اعتصاب مغازه‌داران و بستن اتوبان، توانست مقامات را مجبور کند پرونده را مجددن به دادگاه ارجاع کنند. به گفته تظاهرکنندگان، مداخله رئیس جمهور پاکستان، آسیف علی زرداری، پلیس را مجبور به اقدام کرده است.

'میان میتو'، عضو محلی مجلس، که خانواده علی متهم‌اش کرده‌اند که در ربودن و تغییر دین دختر نقش زیادی داشته ، شهادت اولیه او را رد کرده است. وی می‌گوید: 'شاید احساساتی شده باشد، طبیعی است که بعد از دیدن والدینش در دادگاه گیج شده باشد.'

خانواده میتو اداره یک ضریح صوفی را در همان نزدیکی در دست دارد که تاریخچه‌ای طولانی دارد و مردم برای گرویدن به اسلام به آن‌جا می‌آیند.

به گفته وی، کوماری مدت‌ها عاشق نوید شاه بوده است. او که در خانه‌اش در اسلام‌آباد این مصاحبه را انجام داده است، تلفن‌ها و اس ام اس‌هایی را شاهد آورده که ظاهرن نشان می‌دهد این زوج مرتب با هم در ارتباط بوده اند، اگر چه راج کومار اصرار دارد که خانواده‌اش فقیرتر از آن است که بتواند برای رینکل تلفن تهیه کند.

خواه او دزدیده شده باشد یا به میل خود از خانه رفته باشد، دیروقت شب به ضریح می‌رسد. میتو می‌گوید، در عرض چند ساعت مسلمان شد و به عقد نوید درآمد.

آمارنات موتومال، از کمیسیون حقوق بشر پاکستان، می‌گوید بر بسیاری از پرونده‌های تغییر دین اجباری سرپوش گذاشته می شود، اما معتقد است حداقل هر ماه 20 مورد اتفاق می‌افتد. به گفته وی: 'آن‌ها دختران را به این مکتب‌های (مدارس) تندروگرایان می‌برند و نمی‌گذارند خانواده‌هایشان را ببینند، و ادعا می‌کنند که دختر نمی‌خواهد کافرها را، یعنی والدینش را ببیند.'

این اواخر نیز یک دانشجوی پزشکی در خیابان‌های کراچی دزدیده شد. آمارلال، رئیس کمیسیون اقلیت‌های مترقی، می‌گوید: 'این آدم‌ها می‌خواهند بین هندوها و مسلمانان جنگ راه بیاندازند تا مجبور شویم از کشور برویم.' 'ملاهای محلی و بنیادگرایان فکر می‌کنند اگر ما برویم، می‌توانند اموال ما را به چنگ آورند.'

پس از مهاجرت گسترده سیک‌ها و هندوها در پی تشکیل کشور در سال 1947 که موطنی برای مسلمانان آسیای جنوبی به وجود آورد، اقلیت کوچکی از هندوها در کشور ماندند. در حدود 3 درصد از جمعیت پاکستان هندو هستند. برخی از سازمان‌های هندو مدعی اند که ماهانه 10 خانواده پاکستان را ترک می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر به عناوین بخش 'مطالب مرتبط' توجه فرمائید.

  • By mohabatnews.com
  • 1391/01/11

گروه

تازه های مذاهب و اسلام

گردشگران ایرانی در معبد بهاییان

گردشگران ایرانی در معبد بهاییان

معبد بهاییان در دهلی نو با نام لوتوس (نیلوفرآبی) که به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری هند معرفی شده یکی...

کشته شدن منتقد یک گروه اسلامی افراطی در نیجریه

کشته شدن منتقد یک گروه اسلامی افراطی در نیجریه

مردان مسلح در شمال نیجریه یک واعظ مسلمان را که از فرقه اسلامی افراطی «بوکو حرام»، انتقاد می کرد، کشته...

جوابیه تند فرزندان زرتشت و كوروش به سخنان مكارم شیرازی

جوابیه تند فرزندان زرتشت و كوروش به سخنان مكارم شیرازی

مكارم شيرازي در پاسخ به استفتاء شنوندگان برنامه زمزم احكام راديو معارف، اعمالي كه در چهارشنبه سوري انجام...

شكستن شیشه خودرو با نماد فروهر توسط لباس شخصی ها+ عكس

شكستن شیشه خودرو با نماد فروهر توسط لباس شخصی ها+ عكس

عده ای از نیروهای موسوم به لباس شخصی و بسیج اقدام به شکسن شیشه خودرویی کردند که روی آن نماد «فروهر» نقش...