تفكيك جنسيتی، دامن سالن‌های موسيقی را هم فراگرفت

.در هر حال اين پرسش به ذهن مي‌رسد كه تكليف خانواده‌هاي حاضر در اين كنسرت‌ها چيست؟ خانواده‌هايی كه از حداقل امكانات برای تفريح و گذراندن اوقات فراغت برخوردارند .

 

« محبت نیوز» - بعد از محسن يگانه، اين بار قرعه به نام «احسان خواجه‌اميري» افتاد و مسوولان محلي شهرستان «نور» با اين استدلال كه محل حضور و نشستن آقايان و خانم‌ها بايد كاملن جدا از يكديگر باشد، اين كنسرت را منتفي كردند. اين كنسرت كه بنا بر اعلام برگزاركنندگان و طبق مجوز دريافتي قرار بود هشتم و نهم تير در اين شهرستان برگزار شود، بنابر درخواست مسوولان محلي مبني بر تفكيك‌هاي جنسيتي منتفي شد.

تفكيك جنسيتي در حالي در سالن‌هاي موسيقي مشاهده مي‌شود كه رييس‌دفتر موسيقي وزارت ارشاد به‌رغم تماس‌هاي مكرر خبرنگار «شرق» در دسترس نبود و تلفنش تنها آهنگ پيشواز سمفوني شماره 40 موتزارت را به تماس‌گيرنده پيشكش مي‌كرد. احسان خواجه‌اميري، خواننده هم كه تمايل چنداني به گفت‌وگو در اين زمينه نداشت، تنها به ذكر اين جمله بسنده كرد: « نبايد خانواده‌ها را در كنسرت‌ها از يكديگر جدا كنيم و من قطعن در چنين كنسرتي شركت نخواهم كرد.» در همين حال، رهبر اركستر احسان خواجه‌ اميري در گفت‌وگو با «ايسنا» با تاييد اين خبر گفت: «پس از اعلام اين موضوع از سوي مسوولان شهرستان نور، تصميم گرفتيم اين كنسرت اصلن برگزار نشود.»

اين چندمين نمونه از برخورد سليقه‌اي مسوولان محلي برخي شهرستان‌ها با گروه‌هاي موسيقي است؛ از لغو كنسرت «همايون شجريان» در تبريز و كنسرت گيتارنوازي يك گروه موسيقي در بوشهر گرفته تا جلوگيري از كنسرت بداهه‌نوازي «حسين عليزاده» و «پژمان حدادي» در نيشابور.

بهانه لغو آن كنسرت‌ها البته تفكيك جنسيتي نبود و به نظر مي‌رسد اين رويكرد تازه قرار است به روال كنسرت‌ها تبديل شود.

هفته قبل هم كنسرت محسن يگانه گرفتار اين مساله شد. قرار بود روزهاي31 خرداد و اول تيرماه اين خواننده در شهرستان بجنورد روي صحنه برود كه كنسرتش لغو شد. در اين ميان استدلال مقامات فرمانداري اين شهر درباره لغو اين كنسرت جالب توجه است؛ فرمانداري بجنورد طي نامه‌اي به اداره ارشاد اين شهر عنوان كرده بود به دليل عدم وجود زيرساخت‌هاي مناسب، با برگزاري اين كنسرت موافقت نشده. به گفته مقامات اين شهر، اين زيرساخت‌ها مي‌توانند مفاهيم مختلفي را در بر داشته باشد؛ هم بحث عدم وجود سالن مناسب و هم بحث‌هاي سياسي – فرهنگي كه به نوعي در اين ماجرا دخيل هستند. گويا در كنسرت قبلي كه در اين شهرستان برگزار شده بود، شماري از مسوولان محلي بجنورد مدعي بودند كه در زمان اجرا، اختلاط بين زن و مرد در سالن سربسته به وجود آمده و اين امر با فضاي اجتماعي اين استان و فضاي ديني مردم آن مطابقت ندارد. حتي يكي از مقامات اين شهر صراحتن گفته بود: «از اختلاط زن و مرد در يك محيط سربسته مي‌ترسيم.»

در هر حال اين پرسش به ذهن مي‌رسد كه تكليف خانواده‌هاي حاضر در اين كنسرت‌ها چيست؟ خانواده‌هايي كه از حداقل امكانات براي تفريح و گذراندن اوقات فراغت برخوردارند آيا از اين به بعد بايد پا به سالني بگذارند كه پدر در يك‌سو و مادر در سوي ديگر سالن، دل به نغمه‌ها بسپارند؟!

منبع :شرق

  • By mohabatnews.com
  • 1391/04/08

گروه

تازه های فرهنگ و هنر

وجود مجسمه اسب بهمراه نام امام اهانت آمیز است

وجود مجسمه اسب بهمراه نام امام اهانت آمیز است

رئيس شوراي اسلامي شهر ساري درباره ناپديد شدن مجسمه‌هاي ميدان امام ساري گفت: برداشت مجسمه‌هاي ساري با...

دستور پایین آوردن مجسمه آریوبرزن صادر شد

دستور پایین آوردن مجسمه آریوبرزن صادر شد

دادستان یاسوج به شهرداری این شهر دستور داد مجسمه آریوبرزن را از میدانی به همین نام در شهر یاسوج پایین...

مخالفت امام جمعه یاسوج با تخريب مجسمه آريوبرزن

مخالفت امام جمعه یاسوج با تخريب مجسمه آريوبرزن

امام جمعه ياسوج و عضو مجلس خبرگان رهبری با برداشتن مجسمه آريوبرزن مخالفت کرده است.روزنامه مردم‌سالاری...

انتقاد از فیلم سینمایی جدید ضد یهودی در ایران ! + پوستر فیلم

انتقاد از فیلم سینمایی جدید ضد یهودی در ایران ! + پوستر فیلم

نمایش یک فیلم سینمایی جدید که در آن یهودیت مورد توهین و ناسزا قرار گرفته، موجب انتقاد بسیاری از ایرانیان...