ساخت قسمت دوم فیلم تایتانیک به سبک ایرانی
سینمای ایران قصد دارد سری دوم فیلم هالیوودی «تایتانیک» را بر اساس سلیقه خود روی پرده ببرد.
« محبت نیوز» - رادیو کوچه به نقل از رادیو بینالمللی چین (CRI) از تهران خبر داد، یک کارگران سینما به خبرگزاری دولتی مهر گفته که سال آینده فیلم «تایتانیک 2» را با محوریت داستان حضور یک مسافر ایرانی در این کشتی غولپیکر کلید میزند. «علی عطشانی» با اشاره به این که پروژه «تایتانیک 2» به دکوری عظیم نیاز دارد و مرحله پیش تولید طولانی خواهد داشت، تاکید کرده داستان این فیلم درباره یک مسافر ایرانی تایتانیک است که وقایع این فاجعه از نگاه او روایت خواهد شد.
پیشتر در سال 1997 «جیمز کامرون»، کارگردان هالیوود فیلم «تایتانیک» را براساس داستان واقعی غرق شدن کشتی غولپیکری به همین نام ساخت. اگرچه این کشتی پیش از این نیز محور ساخت آثار سینمایی شده بود اما ساخته کامرون با استقبال مخاطبان به اثری جهانی بدل شد. در آن زمان علاوه بر دکور و جلوههای ویژه بسیار قوی تایتانیک، حضور بازیگرانی چون «لئوناردو دی کاپیرو» و «کیت وینسلت» و وجود صحنههای خاص در موفقیت این فیلم نقش مهمی داشت و حال با توجه به سطح امکانات و دانش و تجربه سینمای ایران و همچنین محدودیتهای اخلاقی و سیاسی فراوانی که با آن مواجه است، مشخص نیست سازندگان «تایتانیک 2» چگونه میخواهند موفقیت این پروژه را تضمین کنند.
تنها تجربه ایران در زمینه ساخت فیلمهای پرهزینه دارای جلوههای ویژه به دو سال قبل بازمیگردد که فیلم «ملک سلیمان» با اختصاص چندین میلیارد ریال بودجه توسط مجلس شورای اسلامی و همچنین کمک گرفتن از متخصصان فنی کشورهای دیگر ساخته شد، اما بر خلاف ادعای برخی رسانهها استقبال چندانی از آن صورت نگرفت.
سینمای ایران از پنج سال گذشته سقوط وحشتناکی را تجربه کرده و پس از آن کمترین تحرک را داشته به طوری که چندین سالن نمایش فیلم نیز در شهرهای مختلف به علت ورشکستگی تعطیل شده و یا ساختمان آنها تغییر کاربری داده است، اما همچنان تهیهکنندگان در عوض استقبال از طرح و ایدههای نو، به کپیکاری از هالیوود و حتا بالیوود روی آوردهاند و به حمایت از نوآوری و ابتکار تمایلی ندارند. هرچند گروهی تعطیلی خانه سینما از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عامل انحطاط هنر هفتم در ایران میدانند، اما این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان فرهنگی، تنها وظیفه این نهاد نیمه دولتی پیگیری امور صنفی و قانونی بود و جز ثبت ایده و فیلمنامه، نقش محسوس دیگری در افزایش کیفیت آثار سینمایی ایفا نمیکرد.
- By mohabatnews.com
- 1391/07/01