اعتراض هنرپیشه های هالیوود به اجرای قوانین شرعی در برونئی

.
علاوه بر تصمیم افراد سرشناس صنعت فیلم سازی به تحریم هتل‌های متعلق به برونئی، در روزهای اخیر تظاهراتی هم در کالیفرنیا علیه تصمیم سلطان برونئی برگزار شده است.

به گزارش «محبت نیوز» ، در اعتراض به تصمیم سلطان برونئی به اجرای قوانین شرعی در این کشور، شورای محلی بورلی هیلز در کالیفرنیا خواستار فروش هتل‌های متعلق به برونئی در این ایالات شده است.

BBC.UK نوشت ، مصوبه شورای محلی بورلی هیلز، از مناطق ثروتمندنشین ایالت کالیفرنیا، در پی اعلام تصمیم شماری از هنرپیشگان و دست اندرکاران سرشناس سینمای آمریکا به تحریم هتل‌های متعلق به برونئی و برگزاری تظاهراتی علیه تصمیم سلطان این کشور صادر شده است

هفته گذشته، سلطان حاجی حسن بولکیا، فرمانروای کشور نفت‌خیز برونئی، فرمان اجرای تدریجی قوانین شرعی را صادر کرد. قرار است این روند تا پایان سال آینده، با رواج مجازات‌هایی مانند قطع اندام‌های بدن و سنگسار، تکمیل شود.

در پی صدور این فرمان، تعدادی از افراد سرشناس سینمای آمریکا اعلام کردند که از این پس از اقامت در هتل‌های متعلق به دولت برونئی خودداری خواهند ورزید. صندوق سینما و تلویزیون نیز گفته است که از این پس، میهمانی قبل از برگزاری مراسم جوایز اسکار را در هتل بورلی هیلز، از جمله هتل‌های متعلق به برونئی برگزار نخواهد کرد.

موسسه موسوم به 'مجموعه دورچستر' دارای تعدادی هتل مجلل در آمریکا و تعدای از کشورهای اروپایی است. گفته می‌شود که این مجموعه متعلق به 'آژانس سرمایه گذاری برونئی' است و از جمله هتل های در مالکیت آن می‌توان به هتل بورلی هیلز در کالیفرنیا، هتل دورچستر در لندن و پلازا آتنه در پاریس اشاره کرد.

علاوه بر تصمیم افراد سرشناس صنعت فیلم سازی به تحریم هتل‌های متعلق به برونئی، در روزهای اخیر تظاهراتی هم در کالیفرنیا علیه تصمیم سلطان برونئی برگزار شده است. تظاهرکنندگان نگرانی خود را نسبت به تبعیض ناشی از اجرای قوانین شرع در برونئی ابراز داشته‌ و به خصوص احتمال تبعیض علیه زنان و اجرای مجازات‌هایی مانند سنگسار را محکوم دانسته‌اند.

نظام حکومتی برونئی سلطنت مطلقه است و سلطان این کشور در فرمان خود در مورد اجرای قوانین شرعی، گفت که اجرای حدود در جامعه اسلامی واجب است و این نظر را مردود دانست که مجازات‌های اسلامی با قوانین بین‌المللی در ممنوعیت مجازات های غیرانسانی و بی‌رحمانه تعارض دارد.

منتقدان تصمیم سلطان برونئی با رد اظهارات وی، گفته‌اند که کشورهای اسلامی متعددی در جهان هستند که ضمن تبعیت از مقررات شرعی در برخی موارد، اجرای مجازات‌های خشن یا اقدامات تبعیض‌آمیز را واجب نمی‌دانند همانظور که در بسیاری از کشورهای غیراسلامی نیز، با وجود پیروی بسیاری از مردم از عقاید دینی خود، امروزه مقررات و قوانین مذهبی بحث برانگیز اجرا نمی‌شود.

  • By mohabatnews.com
  • 1393/02/17

گروه

تازه های حقوق بشر

برای ندرخانی رای قطعی صادر نشده است

برای ندرخانی رای قطعی صادر نشده است

سفارت جمهوری اسلامی در ایتالیا با صدور بیانیه ای اعلام داشت، قوه قضاییه برای یوسف ندرخانی رای قطعی اعدام...

جامعۀ جهانی بهائی خواهان آزادی یوسف ندرخانی شدند

جامعۀ جهانی بهائی خواهان آزادی یوسف ندرخانی شدند

جامعۀ جهانی بهائی به خواستاران آزادی یوسف ندرخانی پیوسته است. ادر این بیانیه آمده است : «حکمی که برای...

حكم جدید مجازات  گردن زدن در عربستان اعلام شد

حكم جدید مجازات گردن زدن در عربستان اعلام شد

هر سال تعدادی از شهروندان کشورهای دیگر به خاطر حمل مواد مخدر به عربستان حبس ابد یا گردن زده می شوند.سفیر...

۲۵  مهد کودک مربوط به بهایی ‌ها تعطیل شد

۲۵ مهد کودک مربوط به بهایی ‌ها تعطیل شد

در همین زمینه چندی پیش در دو استان گیلان و مازندران ۲۵ مهدکودک که مربوط به بهایی‌ها بود شناسایی و تعطیل...