تعلل رئیس جمهور پاکستان برای عفو زن مسیحی محکوم به اعدام
طبق اظهارات گروه های حقوق بشری ، آسیه بی بی 45 ساله که مادر 5 فرزند است اولین زن در تاریخ پاکستان است که به اتهام کفرگویی با اعدام روبروست.
رئیس جمهور پاکستان ، آصف علی زرداری یک زن مسیحی را که به اتهام واهی توهین به اسلام به مرگ محکوم شده را فعلاً مورد عفو قرار نخواهد داد.
به گزارش 'محبت نیوز ' آژانس خبری مسیحیان ایران به نقل از بسنیوز لایف از پاكستان، طبق اظهارات گروه های حقوق بشری ، آسیه بی بی 45 ساله که مادر 5 فرزند و شغلش کشاورزی است اولین زن در تاریخ پاکستان است که به اتهام کفرگویی با اعدام روبروست.
'بی بی' که 15 ماه در زندان بوده ، پس از گفتن سخنان تحقیر آمیز به پیامبر مسلمانان و نقض قانون بحث انگیز کفرگویی ، به آویخته شدن به دار در استان مرکزی پنجاب محکوم شد. خانواده 'بی بی' می گویند که او به دروغ و بخاطر یک نزاع شخصی مورد این اتهام قرار گرفته است.
قبلاً والی پنجاب ، سلمان تسیر گفته بود: نظر او این است که اگر دادگاه عالی تقاضای 'بی بی'برای عفو را نپذیرد ، رئیس جمهور زرداری او را عفو خواهد کرد.
تعلل در عفو:
بهاتی گفت: او پنجشنبه 25 نوامبر به رئیس جمهور پیشنهاد داده که هرچه زودتر این مادر مسیحی را آزاد کند.
در عین حال زرداری برای آزاد کردن 'بی بی' تحت فشار مسلمانان قرار دارد. گزارش شده که در این هفته حدود 250 تندرو مسلمان تظاهراتی را در شهر لاهور برپا کردند تا به رئیس جمهور اخطار دهند که بی بی را مورد عفو قرار ندهد.
همچنین دو رهبر برجسته مسلمان پاکستانی تهدید کردند که اگر زرداری 'بی بی 'را عفو کند ، برای اعتراضات سراسری فتوا خواهند داد.
برپایی اعتراضات
یک مفتی مشهور به نام منیرالرحمان در بیانیات منتشر شده خود گفت: اگر رئیس جمهور 'بی بی 'را عفو کند ، ما در کل کشور اعتراضاتی برپا می کنیم تا او مجبور به عقب نشینی از تصمیمش شود. همچنین حافظ ابتصام الهی ظهیر ، یک رهبر روحانی در لاهور گفت: عفو این زن یک سهل انگاری جنایی خواهد بود و تنش های بین دینی به وجود خواهد آورد.
دادرس 'بی بی' بر نگرانی های بین المللی در رابطه با تصویب قانون کفرگویی تأکید کرد. پرونده 'بی بی ' درست چند ماه بعد از این مطرح شد که دادگاه عالی لاهور ، زنی به اتهام بی حرمتی به قرآن را که بدون محاکمه 14 سال در زندان بود را آزاد کرد. دادگاه در ماه جولای گفت: با وجود اینکه هیچ مدرکی علیه ذیب النسا 60 ساله پیدا نشده بود ، اما از سال 1996 او را به بخش مخصوص زندانی های یک بیمارستان روانی سپرده بودند. بر اساس گفته های آفتاب احمد بجوا ، وکیل مدافع ذیب النسا ، خانواده او هیچ اعتراضی به بازداشتش نکردند.
اگر چه تابحال گزارش نشده که کسی به جرم کفرگویی به دار آویخته شود ، اما تندرو های اسلامی چند متهم به کفرگویی را هنگامی که تحت بازداشت بودند مورد حمله قرار داده و حتی کشته اند. برای نمونه ، در ماه جولای دو برادر مسیحی که متهم به نوشتن نامه ای کفرآمیز بودند ، بیرون از دادگاهی در فیصل آباد مورد هدف گلوله قرارگرفتند و جان باختنند.
- By mohabatnews.com
- 1389/09/24