24 مسیحی در حملاتی با همکاری ارتش نیجریه کشته شدند !
۲۴ مسیحی در طی دو هفته اخیر و با شروع دوباره حملات از سوی اسلامگرایان نیجریه در مرکز این کشور کشته شدند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران ' محبت نیوز ' ، به نقل از ' کامپس دایرکت ' ، این حملات از 20 مرداد در روستای ' راستا فورون ' شروع شد و به صورت پراکنده در روستا ها ' کوی ' ، ' لوتون ' و ' جوول ' تا 30 مرداد ادامه داشت. مسلمانان چندین روستا و محله را در استان پر آشوب ' پلاتو ' در مرکز نیجریه مورد حمله قرار دادند. این استان در قلب نیجریه بخاطر حملات و آشوب های مذهبی اش شناخته شده است. در ضمن به گفته برخی ، سربازان ارتش نیجریه هم در این کشتار ها دست داشته اند و یا حداقل با مهاجمان همکاری کرده اند. به همین دلیل شمار کشته شدگان در این حملات بسیار غم انگیز است.
' ناجی جان ' که 9 نفر از اعضای خانواده اش را در این حملات و در روستای ' هیپنگ ' از دست داده است ، می گوید که خودش مشاهده کرده که سربازان فدرال در حملات دست داشته اند. او با چشمانی اشکبار گفت : ' من آنها را دیدم. آنها یونیفورم ارتش را برتن داشتند. حتی برخی از آنها را می شناختم. آنها به همراه مسلمانان آمدند تا به ما حمله کنند. می توانم حتی به خدای قادر مطلق قسم بخورم که این حملات با حمایت سربازان ارتش انجام شده است. '
آقای ' چولوم یانگ ' از مسیحیان منطقه اکثرن مسیحی ' چولنیاپ ' در شهر 'جوس ' نیز تأیید کرد که حمله 23 مرداد به محله آنها با پشتیبانی و یا تأیید ضمنی مسلمانان در نیروهای عملیات ویژه ارتش (STF) انجام شده است. این در حالی است که اصلن فلسفه وجودی این نیروها جلوگیری از حملات قومی است.
با بالاگرفتن خشونت ، استاندار پلاتو درخواست کرد که ارتش فورن از این استان بیرون برود تا آرامش برقرار شود. خود او گفت که مسلمانان ارتش با مسلمانان شورشی همکاری کرده اند و دوشادوش آنان حملات را به انجام رسانده اند.
ایشان در ادامه گفت : ' من متقاعد شده ام که ارتش با نزاع های مذهبی درون کشور در آمیخته است. پرسنل ارتش پیش از این خود را درگیر این ماجراها نمی کردند اما الان اکنون نیروهای مسلح شروع به درگیر شدن در نزاع های مذهبی شده اند و اگر توجهی به این موضوع نشود ، کل کشور به خطر خواهد افتاد.
نماینده شهر ' جوس ' در مجلس ملی نیجریه ، اخیرن در کنفرانسی خبری گفت که دفعات دیگری هم مشاهده شده است که کارت های شناسایی ارتشی ها و یا قسمت هایی از یونیفرم آنها در صحنه های درگیری های قومی و فرقه ای پیدا می شود.
او افزود : ' چنین اظهاراتی در مورد نیروهای عملیات ویژه ارتش بسیار ناراحت کننده است و چیزی که من را نگران می کند این است که با وجود انتقادات و ادعا های شدید و تعجب برانگیز ، به نظر می رسد که این نیروها ساکت هستند و حداقل این اتهامات را تکذیب هم نکرده اند. این موضوع برای من بسیار عجیب و نگران کننده است که با وجود اینکه انگشت اتهام در ارتباط با چنین جنایت وحشتناکی به سوی ارتش است ، آنها هیچ سخنی در این مورد نمی گویند. خانواده ای نه نفره در این حملات به کلی از میان رفته اند. به نظر داستان همدستی ارتش تا حدودی صحت دارد.
سخنگوی نیروهای عملیاتی ویژه مستقر در ' هیپنگ ' ، کاپتان ' کارلس اکئوچا ' در ارتباط با اتهاماتی که متوجه این نیروهاست چیزی بیان نکرد ، اما تأیید کرد که تعدادی در این حملات کشته شده اند و گفت : ' نیروهای ما به آن منطقه رفتند تا حملات را خنثی کنند و از آنها جلوگیری کنند '.
یکی از مسیحیان ساکن حومه ' جوس ' گفت که محله شان چندین بار در طی 10 روز اخیر مورد حمله قرار گرفته است.
او پرسید : ' آیا مسیحیان اقلیت های قومی حق زیستن در نیجریه را ندارند؟ مگر آنها شهروندان جمهوری فدرال نیجریه به حساب نمی آیند؟ '
- By mohabatnews.com
- 1390/06/11