خانواده 8 نفره مسیحی به دست مسلمانان نیجریه تکه تکه شدند
شمار کشته ها در مرکز نیجریه بخاطرنزاع های قومی-مذهبی همچنان در حال افزایش است. این بار یك خانواده 8 نفره مسیحی به دست جوانان مسلمان کشته شدند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران ' محبت نیوز ' ، به نقل از ' کریسشن پست ' ، کمی پس از حمله مسلمانان به این خانواده 8 نفره ، سخنگوی استان ' پلاتو ' روزنامه نگاران را به خانه ای در روستای ' تاتو' برد.
به گفته رویترز ، روزنامه نگاران در آنجا جسد های تکه تکه شده این 8 نفر را در حالی که در خون غرق بودند مشاهده کردند.
تخمین زده می شود که از 29 آگوست تا کنون بیش از 50 نفر کشته شده اند. گفته می شود که جوانانی که مسیحی به نظر می آمدند هم به گروهی از مسلمانان که برای عید فطر در شهر ' جوس ' در استان ' پلاتو' ،دور هم جمع شده بودند حمله کردند.
پلیس همچنین در روز یکشنبه ، 13 شهریور بمبی را در بازار روستایی در همین استان پیدا کرد که خوشبختانه عمل نکرده بود. رویترز گزارش داد ، علت عمل نکردن این بمب تمام شدن باطری آن بوده است.
هفته گذشته هم AFP گزارش داد که پس از درگیری جوانان دو گروه مسیحی و مسلمان در ' دوسو اوکو ' که به کشته شدن دست کم 42 تن انجامید ، رهبران این دو گروه سعی کردند تا برای این مشکل چاره ای بیاندیشند.
گروه اسلامی جماعات النصرالاسلام گفت که 22 نفر از اعضایشان در این درگیری ها کشته شدند. گروه مسیحی بنیاد استفانوس هم شمار کشته شدگانشان در درگیری را 20 تن اعلام کرد.
رهبران مذهبی و سیاسی می خواهند که برای آرامش در ' جوس ' گفتگویی میان مسلمانان و مسیحیان انجام گیرد. شهر جوس مرکز استان پلاتو است که قسمت مسیحی نشین جنوب را از مسلمان نشین شمال جدا می سازد.
از انفجار کلیسایی در مراسم کریسمس گذشته تا کنون خشونت شدیدی میان تندروها در جریان است. تخمین زده می شود که حدود 200 نفر از قومیت ها و ادیان مختلف کشته شده اند و بیش از 40 هزار نفر هم آواره شده اند. گزارشات دیگر حاکی از این هستند که از سال 2001 تا کنون 2هزار نفر در طی این درگیری ها کشته شده اند.
کشیش 'آیو' ، رئیس انجمن کشوری مسیحیان نیجریه ، گفت که اگرچه به نظر می رسد که رئیس جمهوری قدم هایی برای رهایی از تروریسم بر می دارد ، اما دولت اکنون باید قدم هایی برای حفظ املاک مسیحیان در شمال کشور بردارد زیرا مسیحیان در آنجا اقلیت هستند.
آقای ' آیو ' ، این بیانیه را پس از سخنان رئیس جمهور منتشر کرد که گفت تلاش های دولتش برای رسیدگی به نابودی و سوزاندن دو کلیسا ، نتایجی را هم در بر داشته است.
بنیاد استفانون می گوید کلیسا های شمال و مرکز نیجریه مورد تبعیض ، تهدید و خشونت های وحشتناک تروریسم اسلامی قرار دارند. مسلمانان هم کم و بیش از تبعیضاتی در جنوب نیجریه گله کرده اند.
' گودلاک جاناتان ' که خود مسیحی است ، در طی انتخابات ریاست جمهوری می ماه امسال به رئیس جمهوری نیجریه انتخاب شد. البته وی از ماه می سال 2010 پس از مرگ رئیس جمهوری سابق ، ' عمرو یارادوآ ' ، این پست را در اختیار داشت.
- By mohabatnews.com
- 1390/06/17