جزئیات بیشتر از انفجار انتحاری یك اسلامگرا به کلیسایی در اندونزی
یک فرد انتحاری در اندونزی با حمله به کلیسایی با صد ها نفر جمعیت، خود را به کشتن داد و دست کم 22 تن را مجروح و سه کشته نیز برجای گذاشت.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران 'محبت نیوز'، به نقل از 'اسوشیتدپرس'، این انفجار در شهر 'سولو' در استان 'جاوای مرکزی' و هنگامی که مردم در حال خروج از کلیسا بودند رخ داد.
رئیس پلیس ژنرال 'تیمور پرادوپو' گفت که ظاهرن این بمب نسبتن سبک به شکم فرد انتحاری بسته شده بود.
یک خانم که در کافی نتی در نزدیکی این کلیسا کار می کند گفت: ' یک ساعت قبل از انفجار فرد انتحاری به کافی نت آنها آمده بود و به وبسایت هایی درباره القاعده و یک گروه اسلامی محلی مراجعه کرده بود.
این خانم به اسوشیتدپرس گفت: ' او یک کیف هم در آنجا جا گذاشت که در آن یک قرآن، یک ماسک و یک شارژر موبایل بود.' پلیس تمام این اقلام را ضبط نمود.
اندونزی کشوری اسلامی با 237 میلیون جمعیت است که بارها شاهد حملات انتحاری از سوی گروه اسلامگرای مرتبط با القاعده به نام ' جماعه الاسلامیه' بوده است. از سال 2002 این گروه و شاخه های آن در جای جای اندونزی به هتل ها، رستوران ها و کلوپ های شبانه حمله کرده اند. یکی از معروف ترین این حملات و آغازگر آنها در سال 2002 در یک کلوپ باله شبانه انجام شد که 202 نفر را به کشتن داد. اکثر کشته شدگان در این کلوپ توریست های خارجی بودند.
پس از حمله سال 2002 حملات دیگری درپی آن در هتل ها و رستوران ها انجام شد. آخرین انفجار از این سری انفجار ها دو سال پیش به انجام رسید که به لطف سرکوب امنیتی شدید دیگر تکرار نشد. در این ارتباط متهمان بسیاری دستگیر و محکوم شدند.
اما جهادیون شهر سولو همچنان مسیحیان و افسر های امنیتی را که نماد های کفر می دانند مورد هدف قرار می دهند.
یکی از شاهدین عینی این انفجار به تلویزیون مترو گفت: ' همه جیغ می کشیدند. نزدیک در ورودی شعله های آتش را دیدم و دیدم که یک نفر در آنجا افتاده و دل و روده اش بیرون ریخته و مردم هم در کنار او همه خونی بودند.'
فرد انتحاری به کلیسا آمده بود، در مراسم شرکت کرد و سپس وقتی مردم در حال خروج از کلیسا بودند خود را منفجر کرده است. اما اعضای کلیسا گفتند که هویت فرد را تشخیص نداده اند.
چند روز بعد پلیس در گزارشی گفت که طبق آزمایش های دی-ان-ای انجام شده، فرد انتحاری سابقه دار بوده است. پلیس همچنان به دنبال افراد پشت این انفجار می گردد.
رئیس جمهوری اندونزی، با اینکه اتکای خود را بر احزاب اسلامی این کشور نهاده است و هیچگاه درباره حمله تندروهای اسلامی به اقلیت های مذهبی واکنشی نشان نداده است، اما این بار فورن عکس العمل نشان داد و گفت: ' هر شخصی که پشت این حمله بوده است باید دستگیر شود. هیچگونه تفاوت مذهبی یا نژادی چنین خشونت هایی را توجیه نمی کند. جرم، جرم است و تروریسم، تروریسم'.
حدس زده می شود که بمبگذار انتحاری این حمله به کلیسا با گروه اسلامی تروریست در استان جاوای غربی در ارتباط باشد.
- By mohabatnews.com
- 1390/07/09