مسیحیان عربستان در جستجوی مکانی برای عبادت
بالین، کشیش مبشر مسیحی، در پی بازدید خویش از انجمن های کلیسایی در کشورهای عربستان سعودی، کویت، قطر و بحرین متذکر شد که مسیحیان این مناطق در عین نیازمندی برای درک متقابل از سوی دیگران همچنین محتاج به مکانی برای نیایش هستند.
به گزارش سرویس ترجمه « محبت نیوز»، کشیش ' کامیلو بالین' که تبعه کشور ایتالیا است مشغول مطالعه عربی و اسلامی تحت عنوان 'کشف جهان دیگر' میباشد.
به گزارش خبرگزاری مسیحی CNA، او در مصاحبه خود اذعان داشت که مسافرت های مطالعاتیش وی را به کشورهایی نظیر مصر، لبنان ،سوریه و سودان کشانیده که در نهایت در سال 2005 به عنوان یک کشیش مبشر مسیحی از کویت دیدن کرده است. در سال 2011 مطالعات او به شکلی سازمان یافته تر در منطقه شمال شبه جزیره عربستان که شامل کشورهای کویت، بحرین، قطر و عربستان سعودی است گسترش یافت.
کشیش بالین میگوید: در این مناطق جمعیت مسیحی بالغ بر دو و نیم میلیون نفر را تشکیل میدهند که از زمانی قبل تر از ظهور اسلام در آنجا ساکن بوده اند اکنون خواهان راه حلی مناسب هستند.
دغدغه اصلی سران کلیسایی این منطقه ،به گفته بالین داشتن آزادی مذهبی برای مسیحیان این خطه قلمداد میشود. این مسیحیان غالبن به عنوان نیروی کار مهاجر از کشورهایی نظیر هندوستان و فیلیپین هستند. این مسیحیان خواهان تصویب قوانین خاص برای خودشان نیستند بلکه مسائل بنیادی نظیر مکانی برای عبادت کردن را مد نظر دارند. این درحالی است که انجمن های کلیسایی در ازای احترام متقابل حقوق حقه خویش ،کاملن به قوانین این ممالک به عنوان کشورهایی مسلمان احترام میگزارند و آن را به رسمیت میشناسند.
دیگر چالش مهم مسیحیان در این منطقه ،تنوع کارگران مهاجر مسیحی با دهها زبان و سرایه های نیایشی مختلف است. لذا ایجاد تشکل متحد بین تمامی این مسیحیان کاری است بسیار دشوار.
لذا در ادامه، رهبران کلیسایی متشکل از 400 نفر، مراسم و جلسه های مختلفی را برای بحث در خصوص این موارد و موضوعات اعتقادی تشکیل میدهند. که در این حین تشکلات دیگر کشورهای حامی آزادی حقوق مذهبی برای تمامی ادیان نیز حمایتهایی را به این گروه ارائه میدارند.
کشیش 'بالین' در پایان میگوید کشوری نظیر بحرین نه تنها معتقد به احترام متقابل به مسیحیان است بلکه مشوق مسیحیت نیز میباشد که حاضر به ایجاد کلیسا جامع مسیحیت و حمایت از مسیحیان آن کشور که به عنوان کارگران مهاجر در آنجا زندگی میکنند شده است.
- By mohabatnews.com
- 1392/05/12