مسیحیان می مانند و حاضر به جلای وطن نیستند

.
این کشیش مسیحی اظهار داشت که جمعیت ایماندارن این شهر حدود به 60000 نفر بوده است که از آغاز جنگ در این منطقه این تعداد به 66 نفر رسیده بود که اخیرن به 28 نفر تنزل پیداکرده است.

به گزارش سرویس ترجمه 'محبت نیوز'، گروه کوچکی از مسیحیان سوری شامل 28 نفر تصمیم گرفته اند که در شهر قدیمی حمص سوریه به زندگی خود ادامه داده و همانجا ماندگار شوند. این افراد بیم این را دارند که در صورت ترک شهر، مکان زندگی آنها بیش از این از بین برود.

کشیش هلندی ، پدر فرانس فاندر لوگت ، نیز تصمیم گرفته است که کنار این ایمانداران باقی بماند ؛ وی در گفتگویی که با رادیو هلندی ان او اس داشته اظهار کرده بود که' در صورت ترک محل دیگر هیچ چیز در آنجا باقی نخواهد ماند و او قصد ندارد این 28 ایمانداری که در آن منطقه باقی مانده اند را ترک کند.'

شجاعت این کشیش انگیزه مضاعفی به ایمانداران در ماندن در شهر جنگ زده حمص بخشیده است. او می افزاید 'من برای تمامی ملت سوریه اینجا می مانم حتی اگر تمامی مسیحیان نیز اینجا را ترک کنند من باز هم می مانم چرا که رسالتم نجات تمامی مردم است .'

طی گزارشی وی اظهار داشته است که تمامی خانه ها در منطقه ای از شهر حمص که وی در آنجا زندگی می کند به طور کلی منهدم شده و از میان رفته اند. استدلال وی برای ماندن در آن منطقه این است که در صورت ترک آنجا همه چیز به طور کلی ویران خواهد شد لذا پس از پایان درگیری نیز کسی جایی برای بازگشت نخواهد داشت. کشیش فاندر لوگت درگزارشی رادیویی گفته بود که خوارکی که توسط سازمان ملل توزیع می شود کافی نیست. ما نیاز به غذا و خوارک بیشتر داریم. معمولن وعده غذایی صبحانه ما زیتون و چای است ، در طول روز از میان گیاهان لابلای سنگها سوپ تهیه کرده و تغذیه می کنیم و شبها نیزهرآنچه نصیبمان شود می خوریم. وی می افزاید میزان گرسنگی به شدت رو به افزایش است به طوری که مردم انگیزه خود را تحت این فشار شدید از دست داده اند. در این میان بزرگترین خطری که مرا تهدید می کند ناامیدی و یاس است . می دانم که در این شرایط می بایست استوار و امیدوار باشم تا بتوانم اطرافیانم را یاری رسانم.

این کشیش اخیرن بسیار مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته است و دلیل عمده این امر ویدئوی تاثیر گذار وی در یوتیوب بوده است که در آن به صراحت عنوان کرده بود که ما نمی خواهیم به علت گرسنگی و درد ناشی از جنگ به مرگ محکوم شویم ما می خواهیم زنده بمانیم.

می توان گفت کشیش فاندرلوگت از سایر کشیشان منطقه خاور میانه که از سالهای دور در آنجا زندگی می کنند نیز سر شناس تر است. وی پس از آغازکارش در لبنان در شهر حمص سوریه سکنی گزیده است. حتی پس ازآنکه شهر حمص زیر آتش جنگ قرارگرفت وی ترجیح داد کنار مردم این شهر باقی بماند. قبل از وقوع جنگ وی در زمینه آموزش و پروش افرادی که دچار نارسایی روانی بوده اند ، فعالیت می کرد. از آنجاییکه بعضی از این افراد نمی خواستند و یا قادر به ترک این شهر جنگ زده نبودند وی تصمیم گرفت که با ایشان بماند. در طول مدت جنگ، این شهر توسط نیروهای دولتی سوریه به طور کامل محاصره شد به صورتی که به کسی یا چیزی حتی مواد خوارکی نیز اجازه ورود با خروج داده نمی شد.

در گزارشی از وی که در روزنامه تلگراف چاپ شده بود وی اظهار داشته است که جمعیت ایماندارن این شهر حدود به60000 نفر بوده است که از آغاز جنگ در این منطقه این تعداد به 66 نفر رسیده بود که اخیرن به 28 نفر تنزل پیداکرده است.

قبل از شروع جنگ شهر حمص که در نزدیکی دمشق قراردارد چیزی حدود600000 نفر جمعیت داشته است. این شهر را می توان از آغاز سال 2011 پایتخت بهار عربی سوریه نامید . این شهر از ماه می همانسال تحت آتش و خشونت نیروهای دولتی سوریه قرار گرفت . کنترل بخشهایی از این شهر در دست نیروهای مخالف دولت بود که همین امر منجر به درگیری و خشونتهای خیابانی گسترده در این شهر شد. نتیجه این درگیریها کنترل قسمتهای مرکزی شهر توسط نیروهای مخالف دولت شد .می توان گفت این مراکز از قدیم محل اقامت مسیحیان سوریه بود است.

  • By mohabatnews.com
  • 1392/12/12

گروه

تازه های جفا بر کلیسا

زن مسیحی پاکستانی زندگی پنهانی را آغاز کرد

زن مسیحی پاکستانی زندگی پنهانی را آغاز کرد

خانواده آسیه بی بی ، یک زن مسیحی که دادگاهی در پاكستان او را به اتهام توهین به مقدسات مسلمانان به مرگ...

دادگاهی كه برای یك زن مسیحی حكم اعدام درخواست كرد !

دادگاهی كه برای یك زن مسیحی حكم اعدام درخواست كرد !

دادگاه محلی این زن 45 ساله را که مادر پنج فرزند است، به جرم بدگویی به محمد، پیامبر مسلمانان، به مرگ محکوم...

جلوگیری از ساخت یک کلیسا در مالزی

جلوگیری از ساخت یک کلیسا در مالزی

اگر این کلیسا تخریب شود و یا روند ساختش متوقف شود ، دومین کلیسایی خواهد بود که توسط مقامات به بهانه های...

تداوم حملات به رهبران مسیحی در اندونزی

تداوم حملات به رهبران مسیحی در اندونزی

اندونزی به علاوه اینکه سومین دموکراسی بزرگ جهان و بزرگترین دولت مجمع الجزایری جهان است، بزرگترین جمعیت...